Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jawapan matematik spm 2011
Smile 
   

Possibly Related Threads...
Lawak Matematik
Jawapan Yang Kemah Keming
Nah, aku persembahkan Slip Keputusan SPM 2011 aku
Contoh soalan dan jawapan semasa temuduga
jawapan math lawak
kantoi lagu soalan dan jawapan...
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
da xder keja nk wat..kihkih
I LOVE WANGOLDS FORUM
skrin




I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work. ~Thomas Edison
bosan nunggu abis time exam lah ni kot.....
"hargailah rezeki yg diperolehi walaupun hanya sebesar zarah,
kerana padanya terdapat berkat yg xdapat kita lihat..."




Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
replies: 2 and views: 8679





Online Users
There are currently 90 online users.
» 0 Member(s) | 90 Guest(s)

Recommended Broker FX



Latest Threads
Apa Yang Anda Harap Dan I...
Forum:
Last Post: kapinisfx
Today
» Replies: 6
» Views: 172
Kenyamanan Trading Bitcoi...
Forum:
Last Post: JustForex
Today
» Replies: 57
» Views: 631
[justforex] Rasakan Kenya...
Forum:
Last Post: JustForex
Today
» Replies: 360
» Views: 5381
"fort Financial Services"...
Forum:
Last Post: ValdisTF
Today
» Replies: 199
» Views: 3957
Misi Pencarian Mh370 Dikr...
Forum:
Last Post: NorCun
Today
» Replies: 0
» Views: 84
86.67% (1.3 Pips) Autoreb...
Forum:
Last Post: moneygrows
Today
» Replies: 1640
» Views: 13714
Pemilik Blog Video Panas ...
Forum:
Last Post: NorCun
Today
» Replies: 1
» Views: 171
Gdmfx - Daily News
Forum:
Last Post: GDMFX
Yesterday
» Replies: 282
» Views: 5118
Hedging atau Stop Loss
Forum:
Last Post: ArianTechTrade
Yesterday
» Replies: 61
» Views: 2125
Firewoodfx - Best New STP...
Forum:
Last Post: ArianTechTrade
Yesterday
» Replies: 36
» Views: 463