Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jawapan matematik spm 2011
Smile 
   

Possibly Related Threads...
Lawak Matematik
Jawapan Yang Kemah Keming
Nah, aku persembahkan Slip Keputusan SPM 2011 aku
Contoh soalan dan jawapan semasa temuduga
jawapan math lawak
kantoi lagu soalan dan jawapan...
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
da xder keja nk wat..kihkih
I LOVE WANGOLDS FORUM
skrin




I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work. ~Thomas Edison
bosan nunggu abis time exam lah ni kot.....
"hargailah rezeki yg diperolehi walaupun hanya sebesar zarah,
kerana padanya terdapat berkat yg xdapat kita lihat..."




Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
replies: 2 and views: 8556




Online Users
There are currently 112 online users.
» 1 Member(s) | 111 Guest(s)
NorCun

Recommended Broker FX

Latest Threads
Kapal Selam Risikan Surco...
Forum:
Last Post: NorCun
Today
» Replies: 0
» Views: 6
13 Ukiran Wifeframe 3d Ka...
Forum:
Last Post: NorCun
Today
» Replies: 0
» Views: 6
11 Infografik Cukai Gst T...
Forum:
Last Post: NorCun
Today
» Replies: 0
» Views: 11
Akhirnya Israel Pulangkan...
Forum:
Last Post: NorCun
Today
» Replies: 0
» Views: 55
Mh17: Lebih 350 Serpihan ...
Forum:
Last Post: NorCun
Today
» Replies: 0
» Views: 39
Lelaki Cina Ditemui Mati ...
Forum:
Last Post: sukawg
Yesterday
» Replies: 0
» Views: 75
Terjumpa Gas Asli Ketika ...
Forum:
Last Post: sukawg
Yesterday
» Replies: 0
» Views: 71
Remaja Hina Kuan Yew Dire...
Forum:
Last Post: sukawg
Yesterday
» Replies: 0
» Views: 65
Isu Orang Asli Islam Tapi...
Forum:
Last Post: sukawg
Yesterday
» Replies: 0
» Views: 50
Pengawal Keselamatan Tika...
Forum:
Last Post: sukawg
Yesterday
» Replies: 0
» Views: 120