juz wanna share my EA....have a look...:D

Offline
04-21-2011, 06:09 PM,
#31
tumpang mengintai ye sume Tongue
Offline
05-02-2011, 10:18 AM,
#32
xnampak apo pun.....hehehe
apo konamo eh nie, wad kosan ehsua
Offline
05-03-2011, 07:07 PM,
#33
dah banyak ka untung EA ni??
80% REBATE AUTOMATICALLY TO YOUR TRADING ACCOUNT

Sub IB Instaforex depo rate 3.7

Yahoo Messenger ID : rafiqirazali

Phone no: 0129660409

resim
Offline
05-03-2011, 07:15 PM,
#34
(05-03-2011, 07:07 PM)NOOBS Wrote: dah banyak ka untung EA ni??

tanya tukang test tu ekekekkekekkke
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
05-12-2011, 07:51 PM, (This post was last modified: 05-12-2011, 07:54 PM by izeik.)
#35
nk gak ....tima kasig tt....
ingat ke nk kasi ....alamak suruh tengok result lak....tak nk share ke tt ea tu
Offline
05-13-2011, 11:16 AM, (This post was last modified: 05-13-2011, 11:17 AM by ash6684.)
#36
thank you t.t
tumpang sedut dulu
laaa mana ea nye......
Offline
05-13-2011, 11:24 AM,
#37
mane ea nyer...puas aku carik nih Smile
Offline
05-21-2011, 12:59 AM, (This post was last modified: 05-21-2011, 01:04 AM by zuhri86.)
#38
thanks...hamba nubie sedut jgkla..hihi
(04-21-2011, 06:09 PM)thebankjob Wrote: tumpang mengintai ye sume Tongue

thanks masto...seduuutttt
Offline
05-21-2011, 01:05 AM,
#39
zuhri dah posting ka?
Offline
05-21-2011, 01:10 AM,
#40
(05-21-2011, 01:05 AM)GEESYA Wrote: zuhri dah posting ka?

yup da posting...tapi xjmp plak fileattachment tu...sorry kak geesya br jmp wanggold ni biasa layan cg jek
Offline
06-09-2011, 12:32 AM,
#41
(03-12-2011, 03:58 PM)sayur_salad Wrote: kredit to the programmer yg BANGGANG tu...:HIK :HIK :HIK dia ade dlm WG nih gak....gelak!!!!
adeh xdak image lak line tenet slow nk upload...huhuhuuh
Takkan tunjuk result je....share2 la bro

Offline
06-11-2011, 02:33 AM,
#42
test...................................
Offline
06-11-2011, 02:52 AM,
#43
(06-11-2011, 02:33 AM)Neurosys Wrote: test...................................

ok ka masta ehehhehehhhe
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
07-13-2011, 02:57 AM, (This post was last modified: 07-13-2011, 03:02 AM by rahza.)
#44
terima kasih banyak2 kerna bg tgk
Offline
09-11-2011, 12:47 PM,
#45
mana EA yg canggih tu .....?



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 49 <<>> Dilihat: 10117
juz wanna share my EA....have a look...:D
sayur_salad
2035
Forum Jump: