juz wanna share my EA....have a look...:D

Offline
09-11-2011, 04:18 PM,
#46
(09-11-2011, 12:47 PM)azlalchedin Wrote: mana EA yg canggih tu .....?

pm tt mintak kasi jual..dia nak jual kot Big GrinBig GrinBig Grin
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-25-2011, 09:18 AM, (This post was last modified: 10-25-2011, 09:21 AM by MAGatron.)
#47
erm.... kalau nak jual berapa harga?
Offline
12-14-2011, 12:07 PM,
#48
scamscam

   

I LOVE WANGOLDS FORUM
skrin




I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work. ~Thomas Edison
Away
12-21-2011, 12:24 AM,
#49
huhu..comel tp,kelas kau jah oiiTongue
Offline
01-25-2012, 04:32 PM,
#50
tu lah, x dapat nk sedut, hahaha

mintak copy sket masta salad Smile) Smile)
Buy dekat support support support support

Trend kan my GF

Sell dekat resistance resistant resistant resistant


satusatusatu




Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 49 <<>> Dilihat: 9617
juz wanna share my EA....have a look...:D
sayur_salad
2035
Forum Jump: