kartun:nak main tutup la lampu dulu malu la

Offline
04-08-2012, 06:56 AM,
#1
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Away
04-08-2012, 10:25 AM,
#2
woitttttttt apo ni ...sianggg2 hari wat citer gini haaa... gelak ... terung tu wat masak asam podeh kan elokk gelak
Offline
04-08-2012, 10:49 AM,
#3
Xsemonggah boto cito eh..gelakgelak
apo konamo eh nie, wad kosan ehsua
Offline
04-08-2012, 10:51 AM,
#4
(04-08-2012, 10:25 AM)wakmeds Wrote: woitttttttt apo ni ...sianggg2 hari wat citer gini haaa... gelak ... terung tu wat masak asam podeh kan elokk gelak

kasi idea nak makan apa satg tengahari la wak gelak


(04-08-2012, 10:49 AM)jebonen Wrote: Xsemonggah boto cito eh..gelakgelak

den pon tak paham la wakakkakaa
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
04-08-2012, 04:05 PM,
#5
gelak gelak



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 4 <<>> Dilihat: 1488
kartun:nak main tutup la lampu dulu malu la
astrowan
20613
Forum Jump: