kawan sebilik suka usya film blue apa nak buat.....camni la

Offline
05-04-2011, 02:07 AM,
#1
Email tahun lepas.

Salam Abang keretamayat, saya seorang pelajar di IPTA dan ada kawan sebilik yang cukup suka tengok video lucah dari internet, dah bermacam macam nasihat saya bagi, tapi beliau tetap suka tengok, sekarang kita orang dah tak bertegur sapa sebab saya sedikit berkasar dengan dia, saya bukan apa, saya tak nak dia masuk neraka, tapi makin di nasihat, makin kurang ajar sikapnya pada saya, macam mana nak berdakwah pada orang macam ni?

****** Jawapan tahun ini.
Salam, Maaf sebab ambik masa lama nak balas email, abang bukan apa, sibuk tolong bini tebuk lubang pasang wall plug untuk gantung langsir baru yang di jahit sendiri menggunakan mesin jahit singer menawan keluarga bahagia- tak lawak, ok, balik pada main topic,

Kau berdakwah pada kawan kau yang suka tengok video lucah sampai bergaduh? Wah wah wah, meriahnya belajar di IPTA, Tak baik tau tak bertegur sapa sesama islam, tiga hari tak bertegur sape, nanti dua dua masuk neraka dalam keadaan lucah, tak ke haru biru?

Maka, ingatlah pesan keretamayat baik baik,

“Janganlah korang berputus asa dalam usaha menyelamatkan manusia kerana syaitan tidak pernah berputus asa dalam usaha menyesatkan manusia..”

Baik, untuk menjawab permasalahan kamu, aku selalu dengar budak budak usrah cakap, kita kena berjuang menegakkan islam ‘walaupun terpaksa menggunakan senjata orang kapir’, Dalil yang mereka guna: zaman Nabi, dalam perang badar, orang kapir pakai pedang, orang islam pakai pelapah tamar (sebab miskin) tapi bila angkat pelapah tamar, kepala musuh terbelah dua (di belah oleh malaikat), lalu pedang musuh jatuh, maka perintah Nabi, buang pelepah tamar dan guna pedang musuh yang dah mampos tadi sebagai senjata.

Maka kerana itulah kami (baca: budak budak usrah parti so call islamic) terpaksa menggunakan system demokrasi ciptaan orang kapir dalam menegakkan Negara islam di Malaysia! Woha! Ops! itu ada sedikit fatwa kaum beruk, dan itu cerita lain, cerita hari ni, aku nak pinjam ‘fatwa kaum beruk’ dari puak puak XYZ dan aplikasikan dalam permasalahan: Kawan saya suka tengok video lucah di internet, apa saya patut buat?.

Jadi, untuk mencegah kemungkaran kawan korang yang suka download video lucah di internet, apa kata kita tiru budak budak usrah dengan guna ‘senjata’ orang kapir juga untuk amal makruf nahi mungkar, dalam kes kawan kau ni, apa kata? Jika demokrasi kapir di lawan ‘demokrasi ala ala islam’, maka apa salahnya video lucah lawan video lucah versi keretamayat, woha!

Maka, bukak computer, klick “start” pada button window, pergi pada “All program” dan pilih “Windows Movie Maker”, lepas tu ikut skrip dan arahan aku, edit, dan tukar dalam bentuk MPEG dan downloadlah dalam link website yang kawan kau suka tengok tu. Kita tengok sama sama..

******
Cerita satu.

Lokasi: air terjun,
Lagu latar: cinta krystal


Dalam video, ada dua orang sedang duduk dalam semak tepi batu, perempuan pakai baju T shirt lengan pendek warna kuning, seluar jeans warna biru, lelaki pulak pakai baju kemeja ala ala Hawai, seluar slack warna kelabu, tangan lelaki di atas bahu perempuan manakala tangan perempuan atas peha lelaki, bila orang lelaki bercakap sepatah dua, perempuanpun ketawa, bila perempuan pulak bercakap sepatah dua, lelaki pulak ketawa, apa yang kelakar ntah?..

Biarkan mereka berborak selama 3 minit, sehinggalah kelihatan mereka mahu mencium mulut dan tangan seolah sedang mahu meraba anggota sulit satu sama lain. Pada waktu ini, kelabukan video dan perlahan lahan, gelapkan, lalu tukar muzik seram dan masukkan gambar hantu di bawah.

Biasanya, kaki tengok blue ni suka tengok video lucah sorang diri, tengah malam dan dalam gelap, sebab nak cover line kerana nak melancap, eloklah sedang zakar keras, tiba tiba muncul hantu Jo-on atau hantu Dark Water siap dengan sound effect Wilhelm scream, tak terkejut berok kawan kau tu, terus terjatuh kerusi dan boleh mati pucuk di buatnya, ha ha, lepas ni taubat dah dia tengok video lucah sorang diri dalam gelap, jika ketagih,tentu tengok curi curi tempat orang ramai tapi malu maka akhirnya kawan kau tupun berhenti dan menjadi lelaki beriman yang di gemari perempuan bertudung, amacam best tak idea aku? Woha!

******* Video 2

Tapi jika kawan kau tu jenis tak takut hantu sama macam aku, maka susah juga, idea ni tak berkesan, tapi jangan bimbang, sebab aku ada skrip lain untuk kawan kau tu, cuba tengok video di bawah pula.

Lokasi: celah tangga di sebuah bangunan

Lagu latar, I Don't Belong Here – Cromok

Dalam video, ada dua orang sedang duduk atas tangga, perempuan pakai baju kurung warna biru, lelaki pulak pakai baju T shirt hitam gambar kuda bertanguk, tangan lelaki di atas bahu perempuan manakala tangan perempuan atas peha lelaki, bila orang lelaki bercakap sepatah dua, perempuanpun ketawa, bila perempuan pulak bercakap sepatah dua, lelaki pulak ketawa, apa yang kelakar ntah?..

Biarkan mereka berborak selama 2 minit, sehinggalah kelihatan perempuan cuba membuka seluar lalaki untuk melakukan seks oral, Pada waktu ini, kelabukan video dan perlahan lahan, gelapkan, lalu tukar muzik seram dan masukkan gambar orang yang menderita penyakit kelamin di bawah.

******

(delete)

(delete)

(delete)

(*RALAT, GAMBAR LELAKI DAN ZAKAR BURUK TERPAKSA DI DELETE KERANA MENYINGGUNG SESETENGAH PEMBACA BLOG KERETAMAYAT)

Aku rasa siapa tengok gambar tu ketika zakar tegang, maka akan kendurlah zakar korang dengan penuh keinsafan, lepas tu masukan jugak tulisan seperti, “jauhi zina jika tak mahu zakar buruk! “ Atau, “dulu zakar saya juga cantik seperti anda, tapi selepas banyak melancap dan seks bebas, saya menderita seumur hidup, zakar saya sudah tidak cantik seperti dulu....”

Ok, sebenarnya aku nak letak gambar zakar dan faraj buruk banyak lagi, tapi takut korang pulak hilang selera makan, maka aku serahlan tugas itu kepada kau untuk edit video ‘baik punya cilok’ tu baik-baik demi santapan batiniah kawan sebilik kau tu, ha ha.

******

Video 3

Tapi, jika kawan kau tu jenis tak kesah dapat zakar buruk, pun susah juga, idea ni tak berkesan, tapi jangan bimbang, ehem, ehem, sebab aku ada satu lagi skrip masterpiece khas untuk kawan kau yang suka tengok blue tu, cuba tengok video di bawah, layan..

Lokasi: Dalam sebuah bilik hotel bajet rendah.

Lagu latar, Exist: Mengintai Dari Tirai Kamar

Dalam video, ada sorang perempuan sedang berkembang atas katil, tiba tiba pintu bilik air terbukak dan keluar seorang lelaki berperut buncit hanya bertuala lantas terus menuju ke arah perempuan tu, bila orang lelaki bercakap sepatah dua, perempuanpun ketawa, bila perempuan pulak bercakap sepatah dua, lelaki pulak ketawa, padahal tak kelakarpun..

Biarkan mereka berborak selama 1 minit, sehinggalah kelihatan perempuan cuba menanggalkan tuala di badan,

Pada waktu ini, kelabukan video dan perlahan lahan, gelapkan, lalu tukar muzik kepada lagu ‘Open Your Eyes nyanyian Maher Zain dan masukkan video seorang makcik yang duduk atas kerusi sambil menangis. “Mak tak sangka, isk isk, Mak hantar kau belajar tinggi tinggi, tapi kau tengok cerita lucah malam-malam, isk isk.., kalau arwah bapak kau tahu, tentu dia libas kau dengan tali pinggang, dah lah tu anak, dah lah tengok video lucah, baik kau pergi baca yassin untuk arwah bapak kau..isk..isk..

Aku rasa kawan kau tu tentu terus insaf dan bertaubat serta merta di tempat kejadian, apa tak nya?, rupa rupanya kau dah pergi kampong kawan kau tu dan mengadu pada mak dia akan perihal anaknya yang suka tengok video lucah, lalu rakam pesanan mak dia guna handphone dan edit dalm video lucah- makcik tu rupanya mak kandung kawan kau-woha!

Sekian. Selamat menonton.

Ps: Siapa yang berdakwah dengan niat untuk betulkan orang lain, maka akan mendapat dua perkara, iaitu marah dan putus asa, berdakwahlah dengan niat menunaikan perintah Allah dengan kerisauan tapi jangan sampai membinsakan diri, ketahuilah, kejayaan dakwah bukan diukur dari orang lain yang berjaya amal apa yang kita sampaikan tapi kejayaan dakwah di ukur apabila kita berjaya amal apa yang di sampaikan.

Akhir kata, (baca dengan penuh semangat) Janganlah korang berputus asa dalam usaha menyelamatkan manusia kerana syaitan tidak pernah berputus asa dalam usaha menyesatkan manusia, berdakwahlah sehingga ugama tersebar atau kami terkorban! Sumber gambar

Possibly Related Threads...
[untuk Lelaki Sahaja] Sila Pilih Bahagian Tubuh Wanita Yang Paling Anda Suka.
10 alasan kenapa buat sex boleh sihatkan badan
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
03-24-2012, 05:40 PM,
#2
perghh..bgus ni klau nk bg insaf org yg ska usha blue..



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 1 <<>> Dilihat: 5628
kawan sebilik suka usya film blue apa nak buat.....camni la
astrowan
2974
Forum Jump: