kegunaan jari tengah dari sudut malam pertama...ekekekkeke

Offline
12-03-2010, 06:54 PM,
#1
Ketika Abu masih kecil dia diajar oleh ayahnya tentang fungsi-fungsi jari tangan...

"Jari telunjuk berfungsi untuk menunjuk sesuatu.. Ibu jari pula kamu gunakan untuk membuka buku.. jari kelingking untuk mengorek hidung.. jari manis untuk tempat cincin dan fungsi jari tengah nanti Ayah ajarkan bila kamu sudah berkahwin " kata si ayah


Dua puluh tahun kemudian.. Abu melangsungkan hari perkahwinannya. Malamnya Abu menemui ayahnya. "Dulu ayah pernah berjanji akan memberitahu fungsi jari tengah bila saya sudah berkahwin.. Hari ini saya sudah berkahwin.. jadi sekarang tiba saatnya Ayah memberitahukannya."


Ayah Abu membisikkan di telinganya.. "Malam petama ini kamu pasti akan melakukan *tut* ngan isteri kamu. Kemungkinan besar kamu akan melakukannya beberapa kali sehingga kamu keletihan.. Pada saat itulah jika isterimu meminta lagi.. kamu gunakan jari tengahmu... tundingkan pada mukanya dan katakan...

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Jangan mengada-ngada.. pergi tido!!!"

Possibly Related Threads...
Kisah Kelakar - Kisah Malam Pertama Yang Malang
Cerita Malam Pertama Bersama Anak Dara!!
Asmara Orang Tua Di Malam Jumaat
[kartun]penipuan melamar, terbongkar malam pertama...anu keciq......wakakakka
confuse tatoo badan malam pertama...heehehe
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
02-04-2011, 04:06 PM,
#2
adeh .. kesian kat bini tu , mintak lg pun tak dapt ... mesti laki tu sakit pinggang kekekeke .... yg pasti si laki tu bukan patik ..
Offline
09-04-2014, 03:54 PM,
#3
Rasanya cam tak releven jer........ntah lerrr...
PELUANG SESUAI UNTUK TRADE TIDAK DATANG SETIAP MASA
Away
11-13-2014, 02:12 PM,
#4
wat de pak ....huhuhuhu



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 3 <<>> Dilihat: 3798
kegunaan jari tengah dari sudut malam pertama...ekekekkeke
astrowan
1149
Forum Jump: