kisah ku 2010 - 2012 - 2013 - 2017

Online
09-05-2010, 12:07 PM,
#16
apa pon aku sendiri sbg orang paling besar dalam ni cuba jadikan tempat ni forum ni lain daripada yang lain d mana tak terdapat kat tempat lain........

sama2 kita doakan.................
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-05-2010, 12:09 PM,
#17
amin ya rabbal alamin.... harap2 menjadi forum All In One (yang baik2 saja....)
Online
09-06-2010, 12:25 AM,
#18
salam semua mungkin start esok aku tak online..sbb balik penang tak leh online..mungkin raya ke 2 atau ke 3 baru aku online

jaga2 elok2 forum ni..nanti aku online aku nak sama gak

jangan nanti aku online tiba2 tukaq pergi pornhub.com plak wakakakakaakakak

posting elok2 buka topik macam2 leh binacang

elok posting bahagian forex..mmg aku tau 90% org masuk sini sbb nak nak cari ilmu forex..............

sekian wassalam..............
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-06-2010, 12:38 AM,
#19
(09-06-2010, 12:25 AM)astrowan Wrote: salam semua mungkin start esok aku tak online..sbb balik penang tak leh online..mungkin raya ke 2 atau ke 3 baru aku online

jaga2 elok2 forum ni..nanti aku online aku nak sama gak

jangan nanti aku online tiba2 tukaq pergi pornhub.com plak wakakakakaakakak

posting elok2 buka topik macam2 leh binacang

elok posting bahagian forex..mmg aku tau 90% org masuk sini sbb nak nak cari ilmu forex..............

sekian wassalam..............


insya allah bossBig Grin

SELAMAT MENYAMBUT HARI LEBARAN





Online
09-06-2010, 12:58 AM,
#20
opsssssss posting aku yg ke 10 pada page 1 thread ini aku tujukan kepada semua

aku tak tujukan pada yang posting awal thread ini

harap maklum....mungkin ada silap paham..............
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-06-2010, 12:58 AM,
#21
merapu xpe asal jgn sakiti hati org lain..... slmt makan sahur tau.
makan jgn x makan......
Offline
09-06-2010, 02:49 AM,
#22
jangan sakit hati atau sakit mental.... hahahhha
Offline
09-06-2010, 02:52 AM,
#23
(09-06-2010, 12:25 AM)astrowan Wrote: salam semua mungkin start esok aku tak online..sbb balik penang tak leh online..mungkin raya ke 2 atau ke 3 baru aku online

jaga2 elok2 forum ni..nanti aku online aku nak sama gak

jangan nanti aku online tiba2 tukaq pergi pornhub.com plak wakakakakaakakak

posting elok2 buka topik macam2 leh binacang

elok posting bahagian forex..mmg aku tau 90% org masuk sini sbb nak nak cari ilmu forex..............

sekian wassalam..............

wokeh .. teh tarik satoppppppppppppppp!!............siapppppppppp!! ,, hehehehe
Online
09-06-2010, 03:18 AM,
#24
(09-06-2010, 02:52 AM)Mustopa _a Wrote: wokeh .. teh tarik satoppppppppppppppp!!............siapppppppppp!! ,, hehehehe

aik seronok nampak.................ehehehehheh
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-06-2010, 04:00 AM,
#25
Ada jugak kampung bleh balik.... aku ni nak balik mana pun taktau.... hahahaha

kampung semua jual habis dah..... hehehehehe
Offline
09-06-2010, 07:37 AM,
#26
(09-06-2010, 12:25 AM)astrowan Wrote: salam semua mungkin start esok aku tak online..sbb balik penang tak leh online..mungkin raya ke 2 atau ke 3 baru aku online

jaga2 elok2 forum ni..nanti aku online aku nak sama gak

jangan nanti aku online tiba2 tukaq pergi pornhub.com plak wakakakakaakakak

posting elok2 buka topik macam2 leh binacang

elok posting bahagian forex..mmg aku tau 90% org masuk sini sbb nak nak cari ilmu forex..............

sekian wassalam..............

ok, pesanan ringkas diterima, tuan...
Selamat Hari Raya Aidilfitri..............


p/s: hati2 ketika memandu, masta2 sekalian......:angel:
"hargailah rezeki yg diperolehi walaupun hanya sebesar zarah,
kerana padanya terdapat berkat yg xdapat kita lihat..."


Offline
09-06-2010, 05:24 PM,
#27
mari merapu ~

Offline
09-06-2010, 05:45 PM,
#28
(09-06-2010, 04:00 AM)Annuar76 Wrote: Ada jugak kampung bleh balik.... aku ni nak balik mana pun taktau.... hahahaha

kampung semua jual habis dah..... hehehehehe

ciannye bro nuar.......
jgn jadi pak kaduk dah le.......:huh::huh::huh:
Online
09-06-2010, 11:43 PM,
#29
alhamdulillah aku dah sampai penang dalam pkl 4pm...

pikir2 balik apa nak buat malam ni...check akaun ada duit lebih......tanpa membuang masa terus pergi maxis centre..capai berukbangang

bayar rm100 ja..tanpa kontrak..5 bulan pertama 48rm dan selepas itu 58rm...aku dapat price murah sbb aku dah gua pospaid lebih setahun....

aminnnnnnnn
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Online
09-06-2010, 11:45 PM,
#30
tak la boring sangat....adoiii ngantok plak...........layan tdo awal la rasanya.............

p/s tadi kawan aku dok kelantan tepon ada tokek kawan dia nak jual..dia nak kasi aku share 25% insyaalah leh la deal kalau berat cukup syarat............doa doakan la yerk semua............................
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 1046 <<>> Dilihat: 110644
kisah ku 2010 - 2012 - 2013 - 2017
astrowan
53
Forum Jump: