kisah ku 2010 - 2012 - 2013 - 2017

Offline
09-06-2010, 11:51 PM,
#31
lama x pi penang......buah salak jeruk byk lgi ke wan?
kalau boleh ko tolong makan tuk aku ek? aku tgh mengidam ni...
hehehehehe....... (baru 3 bulan) Big GrinBig Grin
Offline
09-07-2010, 12:38 AM,
#32
ada pula tolong makan .. hahahahaha
Offline
09-07-2010, 08:16 AM,
#33
(09-07-2010, 12:38 AM)Mustopa _a Wrote: ada pula tolong makan .. hahahahaha

bahasa halus org dulu-dulu....Big GrinBig GrinSmile
Offline
09-07-2010, 09:29 AM,
#34
(09-06-2010, 11:51 PM)wanzex Wrote: lama x pi penang......buah salak jeruk byk lgi ke wan?
kalau boleh ko tolong makan tuk aku ek? aku tgh mengidam ni...
hehehehehe....... (baru 3 bulan) Big GrinBig Grin


hahaha lain kali sapa2 yg mengidam .. wan tolong makan bagi pihak Tongue
Offline
09-07-2010, 09:45 AM,
#35
adoiii yer la aku tolong makan...jangan isau

ekeekkeeekee
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-07-2010, 02:09 PM,
#36
jemput datang kat teganu sumer......geesya paling dekat!
rumah terbuka raya keempat...dtg jgn x dtg!
Offline
09-07-2010, 03:02 PM, (This post was last modified: 09-07-2010, 03:03 PM by Geesya.)
#37
(09-07-2010, 02:09 PM)wanzex Wrote: jemput datang kat teganu sumer......geesya paling dekat!
rumah terbuka raya keempat...dtg jgn x dtg!



T.kasih wanzex atas undangan..:heart:
sya raya balik k.lipis.insya allah balik ke kuantan 19hb.
Offline
09-07-2010, 03:25 PM,
#38
Rumah terbuka kalau tak diundang boleh pi dak? hehehe

Menu apa yang merapu pada hari raya ni? huhuhuhu
Offline
09-07-2010, 03:44 PM,
#39
(09-07-2010, 03:02 PM)GEESYA Wrote:
(09-07-2010, 02:09 PM)wanzex Wrote: jemput datang kat teganu sumer......geesya paling dekat!
rumah terbuka raya keempat...dtg jgn x dtg!



T.kasih wanzex atas undangan..:heart:
sya raya balik k.lipis.insya allah balik ke kuantan 19hb.

rumah sape kat k.lipis tu...?
Offline
09-07-2010, 04:14 PM,
#40
(09-07-2010, 03:44 PM)wanzex Wrote:
(09-07-2010, 03:02 PM)GEESYA Wrote:
(09-07-2010, 02:09 PM)wanzex Wrote: jemput datang kat teganu sumer......geesya paling dekat!
rumah terbuka raya keempat...dtg jgn x dtg!



T.kasih wanzex atas undangan..:heart:
sya raya balik k.lipis.insya allah balik ke kuantan 19hb.

rumah sape kat k.lipis tu...?



rumah abang sulong geesya ..atok/wan dah meninggal ..pakat adik beradik..bakar lemang/kacau dodol tahun niBig Grin

tak sabar lah pulakkkkkkk:angel:


Offline
09-07-2010, 05:43 PM,
#41
(09-07-2010, 04:14 PM)GEESYA Wrote:
(09-07-2010, 03:44 PM)wanzex Wrote:
(09-07-2010, 03:02 PM)GEESYA Wrote:
(09-07-2010, 02:09 PM)wanzex Wrote: jemput datang kat teganu sumer......geesya paling dekat!
rumah terbuka raya keempat...dtg jgn x dtg!



T.kasih wanzex atas undangan..:heart:
sya raya balik k.lipis.insya allah balik ke kuantan 19hb.

rumah sape kat k.lipis tu...?



rumah abang sulong geesya ..atok/wan dah meninggal ..pakat adik beradik..bakar lemang/kacau dodol tahun niBig Grin

tak sabar lah pulakkkkkkk:angel:

Oooooyaka? jadi anak buah dato' siti nurhaliza la ye? Big GrinBig Grin
Offline
09-07-2010, 05:54 PM,
#42
baru aku tau muka geesya macam muka siti nurhaliza

ahahahahahha

aku booking dah ahahhahahhaha
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-07-2010, 05:57 PM,
#43
(09-07-2010, 05:54 PM)astrowan Wrote: baru aku tau muka geesya macam muka siti nurhaliza

ahahahahahha

aku booking dah ahahhahahhaha

kawe stuju bena....tunggu make gulai jela Big GrinBig GrinBig Grin
Offline
09-07-2010, 06:06 PM,
#44
mesti sodap gulai sya heehehehhe
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-07-2010, 11:02 PM,
#45
aku agak x lama dah tu........ Big Grin



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 1046 <<>> Dilihat: 113621
kisah ku 2010 - 2012 - 2013 - 2017
astrowan
53
Forum Jump: