kisah ku 2010 - 2012 - 2013 - 2017

Offline
09-07-2010, 11:57 PM,
#46
(09-07-2010, 11:02 PM)wanzex Wrote: aku agak x lama dah tu........ Big Grin

amboi2 seronoknyaaaaa:@
Offline
09-08-2010, 12:02 AM,
#47
(09-07-2010, 11:57 PM)GEESYA Wrote:
(09-07-2010, 11:02 PM)wanzex Wrote: aku agak x lama dah tu........ Big Grin

amboi2 seronoknyaaaaa:@

uikssss? lariiiiiiiiiiii......... Big GrinBig Grin
Offline
09-08-2010, 01:53 AM,
#48
nak lari g mana ni...

aku kawan ja ngan sya ni..

teman tapi mesra...
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-08-2010, 10:21 AM,
#49
Tahun lepas, Raya puasa & Raya Haji aku beraya kat pahang.... tahun ni raya kat kedah...
Offline
09-08-2010, 11:27 AM,
#50
(09-08-2010, 01:53 AM)astrowan Wrote: nak lari g mana ni...

aku kawan ja ngan sya ni..

teman tapi mesra...

yelah.....akupun dah tau taktik korang berdua...kihkihkih! Big GrinBig Grin
Sing Ono Ora Ono
Offline
09-08-2010, 11:55 AM,
#51
(09-08-2010, 11:27 AM)wanzex Wrote:
(09-08-2010, 01:53 AM)astrowan Wrote: nak lari g mana ni...

aku kawan ja ngan sya ni..

teman tapi mesra...

yelah.....akupun dah tau taktik korang berdua...kihkihkih! Big GrinBig Grin

kot mana pun takpa.... janji popit... Big GrinTongue
Offline
09-08-2010, 11:57 AM,
#52
alohla......popit sokmo. kawe dop reti main porek weh...
bulih aja ko?
Sing Ono Ora Ono
Offline
09-08-2010, 12:01 PM,
#53
(09-08-2010, 11:57 AM)wanzex Wrote: alohla......popit sokmo. kawe dop reti main porek weh...
bulih aja ko?

byk thread pasai porek kat sini... follow saja.... belajar kat geesya...TongueTongue
Offline
09-08-2010, 01:03 PM, (This post was last modified: 09-08-2010, 01:04 PM by wanzex.)
#54
(09-08-2010, 12:01 PM)Annuar76 Wrote:
(09-08-2010, 11:57 AM)wanzex Wrote: alohla......popit sokmo. kawe dop reti main porek weh...
bulih aja ko?

byk thread pasai porek kat sini... follow saja.... belajar kat geesya...TongueTongue

aku nak tanya secara jujur......sepanjang ko berforex tu.....
campur tolak darab bahagi.....berapa ko dpt untung/rugi?

korang layan port apa?
Sing Ono Ora Ono
Offline
09-08-2010, 01:51 PM,
#55
tahun ni baru nak merasa untung.... tak la banyak lagi, masih baru... sblm ni mmg loss saja.... alhamdulillah.... hidayah tuhan yang mempertemukan aku dgn masta2 yang baik hati dalam forex ni termasuklah geesya dan wan.... mereka ini banyak membantu tanpa sebarang bayaran pun.... mereka memang mulia bagi aku... hanya allah dapat membalas jasa2 mereka
Offline
09-08-2010, 04:29 PM,
#56
(09-08-2010, 01:51 PM)Annuar76 Wrote: tahun ni baru nak merasa untung.... tak la banyak lagi, masih baru... sblm ni mmg loss saja.... alhamdulillah.... hidayah tuhan yang mempertemukan aku dgn masta2 yang baik hati dalam forex ni termasuklah geesya dan wan.... mereka ini banyak membantu tanpa sebarang bayaran pun.... mereka memang mulia bagi aku... hanya allah dapat membalas jasa2 mereka



masya allah sya belum layak di panggil masta..merapu aje adal lahConfusedConfused dan sya bersyukur ditemukan dengan masta dsena yang banyak memberi tunjuk ajar.:heart:
Offline
09-08-2010, 05:06 PM,
#57
(09-08-2010, 01:51 PM)Annuar76 Wrote: tahun ni baru nak merasa untung.... tak la banyak lagi, masih baru... sblm ni mmg loss saja.... alhamdulillah.... hidayah tuhan yang mempertemukan aku dgn masta2 yang baik hati dalam forex ni termasuklah geesya dan wan.... mereka ini banyak membantu tanpa sebarang bayaran pun.... mereka memang mulia bagi aku... hanya allah dapat membalas jasa2 mereka

patek pon dah lupa patek tolong kat mana......tapi patek bukan masta.....tapi patek suka makan pasta......eheeheheheh
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-09-2010, 12:08 AM,
#58
adoiiiiiii saket kepala...........
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-09-2010, 12:38 AM,
#59
adoi.. hahahhahahaha..
Offline
09-09-2010, 10:07 AM,
#60
Masta ka pasta ka.... popit hijau jugak tu.... hehehehehe



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 1046 <<>> Dilihat: 113620
kisah ku 2010 - 2012 - 2013 - 2017
astrowan
53
Forum Jump: