nak jual LR .. 128usd @3.13 (dah jual).. nak wdraw minggu depan plakkk .. ngeeeeeee

Offline
03-09-2012, 02:30 PM, (This post was last modified: 03-09-2012, 05:06 PM by Mustopa _a.)
#1
sape nak
Offline
03-09-2012, 02:35 PM, (This post was last modified: 03-09-2012, 02:36 PM by syah_zakri.)
#2
Lelong2.. LR murah2..
Abang Mus depo ar kat royalty 7 syah nie..

LR 100usd dapat 7 usd hari2.. Wink
Offline
03-09-2012, 02:48 PM,
#3
(03-09-2012, 02:30 PM)Mustopa _a Wrote: sape nak

nak free dah la ....aci tak gelakgelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
03-09-2012, 02:50 PM,
#4
Trader rating abang mus xder ker.. ekekeke..

Offline
03-09-2012, 02:56 PM,
#5
den jd broker la...carik buyer...upsikit rogo heheheBig Grin
apo konamo eh nie, wad kosan ehsua
Offline
03-09-2012, 02:58 PM,
#6
wow............
Offline
03-09-2012, 02:59 PM,
#7
cepat2 stok baru masih panas..

mari beli mari beli LR..

trusted seller terbaik dari ladang... ekeke
Offline
03-09-2012, 02:59 PM,
#8
(03-09-2012, 02:50 PM)syah_zakri Wrote: Trader rating abang mus xder ker.. ekekeke..

dia guna pangkat dia gelakgelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
03-09-2012, 03:15 PM,
#9
(03-09-2012, 02:30 PM)Mustopa _a Wrote: sape nak

ni mesti fresh dr ladang broker ni....cayalah bang mus....
" Ilaahii anta maqshuudii waridhooka mathluubi a'thinii mahabbataka wama'rifataka" -

Ya Allah Ya Tuhanku,hanya Engkaulah tujuanku dan keredhoanMu yg aku cari.Berikanlah kepadaku kecintaan dan ma'rifat kepadaMu
Offline
03-09-2012, 04:04 PM,
#10
dah juai dah.. kat cg ... yahoooooooooooooooo .. leh mam kefci
Offline
03-09-2012, 04:42 PM,
#11
masyuk...
mancit...
xbelanja kepsi pown abang mus..
Offline
03-09-2012, 04:48 PM,
#12
esok kita jumpa d wangsa maju .....nak claim royalti dari WG gelakgelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
03-09-2012, 05:05 PM,
#13
hoyeh .. nz .. esok.. malam nak tengok chart .. nfp nim.. kut leh sebat sikit..ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 12 <<>> Dilihat: 1986
nak jual LR .. 128usd @3.13 (dah jual).. nak wdraw minggu depan plakkk .. ngeeeeeee
Mustopa _a
17518
Forum Jump: