nak masuk WG ada capcha..kenapa dan bagaimana???

Offline
05-03-2012, 04:24 PM,
#1
resim

benda ini terjadi sebab IP address anda samada anda gunakan streamyx beruk ka apa2 ka telah diflag sebagai IP yang telah disyaki telah melakukan spammer

applikasi capcha ini terjadi setelah saya mengaktifkan salah satu application (tak perlu aku nak cita apa nama la erk gelak gelak )

jangan risau jangan meluat nak masuk WG lak..simple ja masukan huruf2 itu sahaja dan DONE leh masuk.



Possibly Related Threads...
Kenapa Korang Suke Masuk WANGOLDS?
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 0 <<>> Dilihat: 710
nak masuk WG ada capcha..kenapa dan bagaimana???
astrowan
26755
Forum Jump: