nak tanya pasal EA nih.... FABTURBO version 56

Offline
04-25-2012, 09:47 PM, (This post was last modified: 04-25-2012, 10:06 PM by talong.)
#1
Sad 
den bukak thread ni bukan apa, email duk masuk tiap2 ari cite pasal EA yg satu nih....
nak tau jgk betol ke hebat sgt EA nih...
ada sapa2 yg dah try ker???
acu kongsi citer cikit mana yg dah penah rasa guna EA nih.....



p/s:- penah dgr citer dr kawan dulu2 yg EA nih dah kena banned dek byk broker sbb masyuk sgt...
ntah betol tidak, xtau lah...
camne plak nak tau broker kita guna tu banned @ tak EA nih????
"hargailah rezeki yg diperolehi walaupun hanya sebesar zarah,
kerana padanya terdapat berkat yg xdapat kita lihat..."


Offline
04-25-2012, 09:49 PM,
#2
ada kawan citer EA ni version apa tak pasti mmg masyuk kalau setting dia cantek...

ada org share benda ni kat sini....

kan elok cari test dulu baru demo..tempek sini results sama2 komen Big Grin



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 1 <<>> Dilihat: 864
nak tanya pasal EA nih.... FABTURBO version 56
talong
25241
Forum Jump: