nasib lelaki...lambat????

Offline
12-23-2011, 10:33 AM,
#1
Nasib Lelaki...

*Mandi lambat,bini marah... :(
*Bangun lambat,bini bebel... :(
*Balik lambat,bini meradang.... :(
*Duit lambat,bini merajuk......... :(

*Hanya....''Keluar Lambat'' saja....yg bikin bini tersenyum.ahahahaha

Possibly Related Threads...
[untuk Lelaki Sahaja] Sila Pilih Bahagian Tubuh Wanita Yang Paling Anda Suka.
Pil perancang khas untuk lelaki
Demi Puaskan Isteri, Lelaki Menyunat Kemaluan Sendiri
Lelaki Rusia langgan pelacur bukan kerana seks
Lelaki dengan Alat Kelamin Luar Biasa
Lelaki xxx tpanjng dunia pun gagal percintaan
Lelaki kacak lebih perkasa
Lelaki adakan hubungan seks dengan landak…apa yang terjadi?
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
12-23-2011, 10:35 AM,
#2
bila nak berbini wan? wakakaaka..
I LOVE WANGOLDS FORUM
skrin




I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work. ~Thomas Edison
Offline
12-23-2011, 10:38 AM,
#3
(12-23-2011, 10:35 AM)Doul Wrote: bila nak berbini wan? wakakaaka..

tunggu salad lepas dulu gelak gelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
12-23-2011, 11:01 AM,
#4
keluar lambat apa tu?xpaham..xpaham..lalalalala
~sebagai manusia aku sayang padamu~
Offline
12-23-2011, 11:10 AM,
#5
(12-23-2011, 11:01 AM)kak_chik Wrote: keluar lambat apa tu?xpaham..xpaham..lalalalala



keluar g keje lambat la kchik... gelak
resim
Offline
12-23-2011, 11:12 AM,
#6
(12-23-2011, 11:10 AM)Killer Whale Wrote: keluar g keje lambat la kchik... gelak

btoi tu kakcik dok buat2 tak paham lak .p keja lambat sbb bangun lambat gelak gelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
12-23-2011, 11:33 AM,
#7
hahaha



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 6 <<>> Dilihat: 1800
nasib lelaki...lambat????
astrowan
16275
Forum Jump: