ranking wangolds.com d dunia dan malaysia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline
08-25-2011, 12:23 PM,
#1
salam semua dengan kalimah bismillahirrahmanirrahim dengan ini saya buka thread untuk menunjukkan status ranking WG di dunia dan malaysia

ikut status dan kajian saya selama ini beberapa bulan yang lepas WG ada persaingan hampir 80 buah forum sekaligus ...mana mana webside/forum mesti ada persaingan kecuali forum/webside tersebut mempunyai niche dia sendiri ......

pada sekarang statusnya :-

   

fuhhhhh sungguh tak famose muahahahahahhaha

bayangkan sebulan tak posting..lebih woooooo muahahahahha

Possibly Related Threads...
Dimana Forum Forex Yang Masih Aktif Di Malaysia
GEESYA : awek wangolds terbaek di forum top ten malaysia WANITA PALING POPULAR 2010
SELAMAT ULANGTAHUN PERTAMA WANGOLDS.COM
Nickname Pelik2 Dalam Wangolds.com
apa2 idea dalam wangolds.com
Jom 'LIKE' , http://wangolds.com/index.php , lagi ramai lagi meriah, lagi best!
twitter feed bersih 3.0 terlaju dan terpantas hanya di wangolds.com
cadangan : FREE teknik forex SAHAJA di wangolds.com
FREE usd50 ikhlas untuk semua warga wangolds.com
img.wangolds.com CORRUPT
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
08-25-2011, 01:25 PM,
#2
mak aii..tompek yg ke duopluhtujuhghibulobih..
Offline
08-25-2011, 01:54 PM,
#3
(08-25-2011, 01:25 PM)tenungskrin Wrote: mak aii..tompek yg ke duopluhtujuhghibulobih..

sebulan sblm aku offline tu rasanya 20% kurang dari jumlah tu muahahahahhaha

kan skrg aku pon terkejutzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
08-25-2011, 02:30 PM,
#4
cmno dio kiro ni? dio kiro dari ekau punyo online offline ko?
Offline
08-25-2011, 03:05 PM,
#5
(08-25-2011, 02:30 PM)tenungskrin Wrote: cmno dio kiro ni? dio kiro dari ekau punyo online offline ko?

ramai visitor atau tak ada kiraan dia Big GrinBig GrinBig Grin
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
08-25-2011, 03:55 PM,
#6
kira ok la jgk..ade ranking gelak

Offline
08-25-2011, 03:58 PM,
#7
(08-25-2011, 03:55 PM)UdangGalah Wrote: kira ok la jgk..ade ranking gelak

awat dok pandang aku lain macam ja ni

jangan marah aku wakakakakak gelakgelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
08-26-2011, 03:17 AM,
#8
ok what..... ado yo nombol nak chai...... hehehe wg terbaik laaa.............
apo konamo eh nie, wad kosan ehsua
Offline
08-26-2011, 09:20 AM,
#9
(08-25-2011, 03:05 PM)astrowan Wrote: ramai visitor atau tak ada kiraan dia Big GrinBig GrinBig Grin

bos.. apo kato bos buek seksyen download citer jopun..mesti ghamai yg masuk..
Offline
08-29-2011, 02:18 PM, (This post was last modified: 08-29-2011, 02:21 PM by astrowan.)
#10
   

dalam masa 4 hari aku berjaya potong 10 ribu webside d malaysia alhamdulillah Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
08-29-2011, 07:36 PM,
#11
kite buat niche market jual special recepies baked cojones ala rendang tokk...resepi boleh mintak kek wak...gelak gelak
" I Have Not Failed,I've Just Found 10,000 ways That Dont Work" Thomas Alva Edison" sua sua
Offline
09-17-2011, 07:26 AM,
#12
   

global makin teruk tapi malaysia makin naik yahoooooooooooooooooooo

aku baru update database plugin google SEO...baru check dah terbalik aku rasa...lain macam ja total search pon ada naik ada turun tak sama dah google dah indexkan lain...maybe sehari dua tengok keadaan macam mana ......

cry cry cry
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-17-2011, 11:23 AM,
#13
Average Load Time for Wangolds.com
Very Slow (8.256 Seconds), 99% of sites are faster.

Note: Slow sites may be penalized by search engines.


ahahhaha ko kena kasi laju lg wg nih...biar berdesup2 time bukak page..gelak gelak
" I Have Not Failed,I've Just Found 10,000 ways That Dont Work" Thomas Alva Edison" sua sua
Offline
09-17-2011, 01:08 PM,
#14
pakai turbo laaa Big Grin
Offline
10-04-2011, 05:30 PM,
#15
   
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 73 <<>> Dilihat: 11269
ranking wangolds.com d dunia dan malaysia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
astrowan
12810
Forum Jump: