ranking wangolds.com d dunia dan malaysia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline
06-20-2012, 04:26 AM,
#31
(06-05-2012, 10:47 PM)astrowan Wrote: AGR = 760222
MGR = 13,960
IG = 49,500


nanti update2

AGR = 846 191
MGR = 16 792
IG = 53 300

cry
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
06-20-2012, 02:43 PM,
#32
AGR,MGR dan IG tu apa dia masta pak astro ??? kalo jaman dolu-dolu MGR tu nama pelakon cerita tamil yg famous tu gelakym
It is what it is, nothing more, nothing less Big Grin
Offline
06-20-2012, 03:19 PM,
#33
hahahaha..
Offline
06-20-2012, 03:21 PM,
#34
mmg jurnal ni dicipta supaya tak ada orang paham gelakym gelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
06-20-2012, 10:59 PM,
#35
wow mantapnya wangolds

lopa suka ler
Offline
07-10-2012, 12:16 PM,
#36
(06-20-2012, 04:26 AM)astrowan Wrote: AGR = 846 191
MGR = 16 792
IG = 53 300

cry

AGR = 747,485
MGR = 7,062
IG = 56,800

inilah angka aku nak yahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

sedap hati aku yahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
07-21-2012, 03:54 PM,
#37
(07-10-2012, 12:16 PM)astrowan Wrote: AGR = 747,485
MGR = 7,062
IG = 56,800

inilah angka aku nak yahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

sedap hati aku yahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

AGR = 795,232
MGR = 5,575
IG = 57,800


MGR naik best2 Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

dulu MGR penah cecah 3k...huhuhhhh..entah bila nak sampai la gelakym

Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
08-02-2012, 05:37 AM,
#38
(07-21-2012, 03:54 PM)astrowan Wrote:
(07-10-2012, 12:16 PM)astrowan Wrote: AGR = 747,485
MGR = 7,062
IG = 56,800

inilah angka aku nak yahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

sedap hati aku yahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

AGR = 795,232
MGR = 5,575
IG = 57,800


MGR naik best2 Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

dulu MGR penah cecah 3k...huhuhhhh..entah bila nak sampai la gelakym


AGR = 860,565
MGR = 6,820
IG = 54,600


macam tak betul jerk ni gelak gelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-03-2012, 11:59 PM,
#39
AGR = 827,795
MGR = 11,226
IG = 108,000

gelakym



(08-02-2012, 05:37 AM)astrowan Wrote: AGR = 860,565
MGR = 6,820
IG = 54,600


macam tak betul jerk ni gelak gelak

Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-04-2012, 05:33 AM,
#40
tak fahamtak pahamtak paham
Offline
10-11-2012, 06:21 AM,
#41
WG lani no berapa world?
Offline
10-15-2012, 03:40 AM,
#42
resim

respekrespekrespekrespekpaidpaid
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-15-2012, 07:01 AM,
#43
cayok WANGOLD
Offline
10-20-2012, 11:49 AM,
#44
target rank malaysia

TOP 100 in Januari 2013


wangoldswangoldswangoldswangoldswangolds
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
10-20-2012, 12:51 PM,
#45
respekrespekrespekrespekrespekrespekwangoldswangoldswangolds



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 73 <<>> Dilihat: 9811
ranking wangolds.com d dunia dan malaysia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
astrowan
12810
Forum Jump: