robot forex yg tiada floating

Offline
03-17-2012, 05:09 AM,
#1
salam kepada masta2 saya nak mintak share robot forex yang xde floating dlm sehari..ade x?yang trade ikut trend tak kiralah robot scalping ke..janji x buat akaun kita floating..klu ada blh x share kt sini?

Possibly Related Threads...
Robot Ea Based On Pivot System
SENARAI EA robot always profit + trusted...quality..
Forex trading strategy #15 (10 pips a Day)
forex automatic robot
Away
03-17-2012, 05:59 PM, (This post was last modified: 03-17-2012, 06:07 PM by WakMedS.)
#2
wasalammm jojo ... wak cuma trade guna robot manual je,maksud wak ialah wak yg jadi robot lahh...for info wak pernah guna robot nama robot tu HARIMAU BERANTAI gelakym ... jadi wak pun depo usd1000 ... pastu seminggu je langsai acc wak harimau tu ngapp Big Grin .... Jadi selepas wak ambik alih tugas2 khas robot yg takde perasaan tu ... barulah profit .. loss pun ade jugak,tapi under control ... Kalau ko nk jugak ko tunggulah org lain yg bagi nnti ... Big Grin Big Grin
WAK TIDAK GALAKKAN TRADE GUNA ROBOT.... tapi klau ko nk rasakan goyang pinggul nya yaa silakan dongg... rasainn goyangnya gelak gelak

TAYOR>>>>>> Trade At Your Own Risk <<<<<< TAYOR
Offline
03-17-2012, 06:11 PM,
#3
robot ... sori .. tak minat .. dok depan pc layan 24 jam 5 hari .. so.. watpe robot
Offline
03-17-2012, 11:36 PM,
#4
seunur hidop tak pernah nampak lagi la gelakgelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
03-18-2012, 04:45 AM,
#5
aku tengok kat iklan web ni guna robot ni xda floating..dia kata boleh dapat 100% dalam sehari..ada sapa2 yg dah test ka robot ni?sarjan keroro v4?ni laman web dia http://robotforexkhai.webs.com/
Offline
03-18-2012, 11:49 AM,
#6
(03-18-2012, 04:45 AM)jojo87 Wrote: aku tengok kat iklan web ni guna robot ni xda floating..dia kata boleh dapat 100% dalam sehari..ada sapa2 yg dah test ka robot ni?sarjan keroro v4?ni laman web dia http://robotforexkhai.webs.com/

bos try guna dulu, pastu share kat kitaorg yer...
amacam, ok x idea den nih.... :p


p/s:- nak robot yg bagi popit 200% dalam 1ari pon den ada,
tp harem ari ke-2, mc terus..... gelakgelakgelak
"hargailah rezeki yg diperolehi walaupun hanya sebesar zarah,
kerana padanya terdapat berkat yg xdapat kita lihat..."


Offline
03-18-2012, 11:39 PM,
#7
(03-18-2012, 11:49 AM)talong Wrote: bos try guna dulu, pastu share kat kitaorg yer...
amacam, ok x idea den nih.... :p


p/s:- nak robot yg bagi popit 200% dalam 1ari pon den ada,
tp harem ari ke-2, mc terus..... gelakgelakgelak

sharing is caring la ehehehehehhe gelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Away
03-18-2012, 11:43 PM,
#8
semua robot2 den dh jatuhkan talak sebelasss...... NO ROBOT any more ...hahahahahah Big Grin Big Grin gelakym
Offline
03-19-2012, 01:10 AM,
#9
(03-18-2012, 11:43 PM)wakmeds Wrote: semua robot2 den dh jatuhkan talak sebelasss...... NO ROBOT any more ...hahahahahah Big Grin Big Grin gelakym

pandai robot posting gelakgelakgelak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
03-19-2012, 04:38 AM,
#10
apa lagi..share lah robot tu..newbie pun nk merasa jugak
Away
03-19-2012, 07:43 AM, (This post was last modified: 03-19-2012, 07:45 AM by WakMedS.)
#11
(03-19-2012, 04:38 AM)jojo87 Wrote: apa lagi..share lah robot tu..newbie pun nk merasa jugak


.ex4   harimau berantai..ex4 (Size: 14.57 KB / Downloads: 31)

.mq4   harimau berantai..mq4 (Size: 12.43 KB / Downloads: 33)

nak sangat ambiklahh.... Harimau Berantai ni kalau ngap ko den tak tau yooo..... Auuummmmmmm... gelak gelak ....... TAYOR
(03-17-2012, 05:59 PM)wakmeds Wrote: wasalammm jojo ... wak cuma trade guna robot manual je,maksud wak ialah wak yg jadi robot lahh...for info wak pernah guna robot nama robot tu HARIMAU BERANTAI gelakym ... jadi wak pun depo usd1000 ... pastu seminggu je langsai acc wak harimau tu ngapp Big Grin .... Jadi selepas wak ambik alih tugas2 khas robot yg takde perasaan tu ... barulah profit .. loss pun ade jugak,tapi under control ... Kalau ko nk jugak ko tunggulah org lain yg bagi nnti ... Big Grin Big Grin
WAK TIDAK GALAKKAN TRADE GUNA ROBOT.... tapi klau ko nk rasakan goyang pinggul nya yaa silakan dongg... rasainn goyangnya gelak gelak

TAYOR>>>>>> Trade At Your Own Risk <<<<<< TAYOR

WARNING WARNING >>>>>>>>>>>>>>>>TAYORRRRRRRR



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 10 <<>> Dilihat: 2176
robot forex yg tiada floating
jojo87
17679
Forum Jump: