salam

Offline
09-04-2010, 01:51 PM,
#1
Offline
09-04-2010, 02:07 PM,
#2
welkome my girlfriend aik silap

my friend........
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-04-2010, 02:48 PM,
#3
(09-04-2010, 01:51 PM)GEESYA Wrote: salam
geesya baru kat siniBig Grin:heart:Big Grin

wsalam.... welcome2....
Offline
09-04-2010, 03:13 PM,
#4
wsalam ..wah!! super mod kite .. tahniah .. selamat datang .. bangganya kite.. jaga baik2 forum ya
Offline
09-04-2010, 03:15 PM,
#5
superman pon ada hehehehheeh tungguuuuuu
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-04-2010, 03:23 PM,
#6
(09-04-2010, 03:15 PM)astrowan Wrote: superman pon ada hehehehheeh tungguuuuuu

hahahaha..
kalau supermen .. takut ngan kristal.. huis..

kalau otomen .. nanti lampu ada nyala2 .. pwr makin kurang..

ni supermod .. jgn kasi change kepada sesape cuba wat onar.. cayokkkkkkkkkkkk..
Offline
09-04-2010, 04:26 PM,
#7
(09-04-2010, 01:51 PM)GEESYA Wrote: salam
geesya baru kat siniBig Grin:heart:Big Grin

alamak..tuan mod dh skrg...xleh nk guro2 dh...nnti kne banned...TongueTongueTongue
Offline
09-04-2010, 04:29 PM,
#8
(09-04-2010, 04:26 PM)iqbalrafei Wrote:
(09-04-2010, 01:51 PM)GEESYA Wrote: salam
geesya baru kat siniBig Grin:heart:Big Grin

alamak..tuan mod dh skrg...xleh nk guro2 dh...nnti kne banned...TongueTongueTongue

hahahahaha.. Tongue
Offline
09-04-2010, 10:57 PM,
#9
(09-04-2010, 04:26 PM)iqbalrafei Wrote:
(09-04-2010, 01:51 PM)GEESYA Wrote: salam
geesya baru kat siniBig Grin:heart:Big Grin

alamak..tuan mod dh skrg...xleh nk guro2 dh...nnti kne banned...TongueTongueTongue

kihkihkih.....Tongue
"hargailah rezeki yg diperolehi walaupun hanya sebesar zarah,
kerana padanya terdapat berkat yg xdapat kita lihat..."


Offline
09-04-2010, 11:03 PM, (This post was last modified: 09-04-2010, 11:05 PM by wanzex.)
#10
salam kenal n sawadikap....
wanzex baru kat sini :heart:Big Grin

(09-04-2010, 01:51 PM)GEESYA Wrote: salam
geesya baru kat siniBig Grin:heart:Big Grin

salam buat geesya.....ooo rupa2nya dh jadi super mod. tahniah!
terima kasih krn sajes tuk saya. hehehehe......
Offline
09-04-2010, 11:45 PM,
#11
WOW!! DI MANA DAKU BERADA?? DUNIA BARU ...HUUHUU
SALAM PADA YANG DAH KENAL DAN SALAM PERKENALAN PADA YANG BARU NAK KENAL
Offline
09-04-2010, 11:47 PM,
#12
hhahahahha.. terkezut den..
Offline
09-04-2010, 11:49 PM,
#13
(09-04-2010, 11:45 PM)saa1394 Wrote: WOW!! DI MANA DAKU BERADA?? DUNIA BARU ...HUUHUU
SALAM PADA YANG DAH KENAL DAN SALAM PERKENALAN PADA YANG BARU NAK KENAL

salam kenal juga......Big GrinBig Grin
Offline
09-05-2010, 12:20 AM,
#14
(09-04-2010, 11:45 PM)saa1394 Wrote: WOW!! DI MANA DAKU BERADA?? DUNIA BARU ...HUUHUU
SALAM PADA YANG DAH KENAL DAN SALAM PERKENALAN PADA YANG BARU NAK KENAL

welcome to the club.........Big GrinTongue
"hargailah rezeki yg diperolehi walaupun hanya sebesar zarah,
kerana padanya terdapat berkat yg xdapat kita lihat..."


Offline
09-05-2010, 12:23 AM,
#15
saling berkenalan adalah satu amalan yg mulia.........



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 91 <<>> Dilihat: 13934
salam
Geesya
21
Forum Jump: