salam

Offline
09-05-2010, 12:33 AM,
#16
selamat datang.hepi posting...redah aje
Offline
09-05-2010, 12:36 AM,
#17
(09-05-2010, 12:33 AM)GEESYA Wrote: selamat datang.hepi posting...redah aje

Dah ada green lightBig GrinTongue

So when you lose your way
To ALLAH
you should turn
As HE promise HE will always be
there.....
Offline
09-05-2010, 12:38 AM,
#18
(09-05-2010, 12:36 AM)gemagemuruh Wrote:
(09-05-2010, 12:33 AM)GEESYA Wrote: selamat datang.hepi posting...redah aje

Dah ada green lightBig GrinTongue

hahahahaha......green light!
Offline
09-05-2010, 12:44 AM,
#19
(09-04-2010, 04:26 PM)iqbalrafei Wrote:
(09-04-2010, 01:51 PM)GEESYA Wrote: salam
geesya baru kat siniBig Grin:heart:Big Grin

alamak..tuan mod dh skrg...xleh nk guro2 dh...nnti kne banned...TongueTongueTongue



apa barang nak bannedTongue redah aje janji jaga hati kawan2Big Grin
Offline
09-05-2010, 12:45 AM,
#20
yang penting tak stress.... hik3
Offline
09-05-2010, 12:47 AM,
#21
kalau kawan nak makan kawan......? apa kita nak buat....?
Offline
09-05-2010, 12:53 AM,
#22
(09-05-2010, 12:47 AM)wanzex Wrote: kalau kawan nak makan kawan......? apa kita nak buat....?

ehmm sapa yg kenyang???:huh::huh:
Offline
09-05-2010, 12:55 AM,
#23
(09-05-2010, 12:53 AM)GEESYA Wrote:
(09-05-2010, 12:47 AM)wanzex Wrote: kalau kawan nak makan kawan......? apa kita nak buat....?

ehmm sapa yg kenyang???:huh::huh:

yg makan akan kenyang........Tongue
"hargailah rezeki yg diperolehi walaupun hanya sebesar zarah,
kerana padanya terdapat berkat yg xdapat kita lihat..."


Offline
09-05-2010, 12:56 AM, (This post was last modified: 09-05-2010, 12:57 AM by wanzex.)
#24
(09-05-2010, 12:53 AM)GEESYA Wrote:
(09-05-2010, 12:47 AM)wanzex Wrote: kalau kawan nak makan kawan......? apa kita nak buat....?

ehmm sapa yg kenyang???:huh::huh:

bukan kenyang......masalahnya sebelum kenyang! huhuhuhu.....:huh:
sorry......ambo nok gi make sahur doh ni.
Offline
09-05-2010, 04:11 AM, (This post was last modified: 09-05-2010, 04:15 AM by Mustopa _a.)
#25
(09-05-2010, 12:47 AM)wanzex Wrote: kalau kawan nak makan kawan......? apa kita nak buat....?

kalau kawan makan kawan.. tak elok buat kawan.. dah jadi lawan.. nanti beperang.. sape kena serang.. dia akan berparang.. bila dah berparang .. sengketa berpanjangan .. semua susahkan kawan2 .. tak elok lah kawan.. aiman tak kisah .. siapa yang kenyang.. janji kita jangan makan berkawan .. kawan tumpang senang..
Offline
09-05-2010, 04:15 AM,
#26
kalau kawan nak makan kawan, dia nak buat masak apa yg sedap? Sup? Kari? Korma?

sanggup ka?
Offline
09-05-2010, 04:16 AM,
#27
hahhahahha.. kurma kawan .. blasah.. hahahahha
Offline
09-05-2010, 04:18 AM,
#28
buat cicah ketupat raya ni ka? hehehehe
Offline
09-05-2010, 04:26 AM,
#29
hahahahaha.. iye la tu.. hahahhaha Smile)
Offline
09-05-2010, 05:27 AM,
#30
(09-05-2010, 04:26 AM)Mustopa _a Wrote: hahahahaha.. iye la tu.. hahahhaha Smile)



goreng pun sodapSmileSmile



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 91 <<>> Dilihat: 14174
salam
Geesya
21
Forum Jump: