salam

Offline
09-05-2010, 05:46 AM,
#31
kurma kawan goreng tepong gitu.. hahahhahaha
Offline
09-05-2010, 10:02 AM,
#32
Thanks geesya invite kamik ke sini Big Grin
Offline
09-05-2010, 10:58 AM,
#33
(09-05-2010, 10:02 AM)wan2911 Wrote: Thanks geesya invite kamik ke sini Big Grin

sama2 selalu post kat sini ya..Wink
Offline
09-05-2010, 11:03 AM,
#34
(09-05-2010, 10:58 AM)GEESYA Wrote:
(09-05-2010, 10:02 AM)wan2911 Wrote: Thanks geesya invite kamik ke sini Big Grin

sama2 selalu post kat sini ya..Wink

InsyaAllah kalau berkesempatan :angel:
:angel: Guide Me Please :angel:
Offline
09-05-2010, 12:35 PM,
#35
salam saye sanurai seven melapur diri atas arahan madam geesha.huhuhhu
Offline
09-05-2010, 12:39 PM,
#36
sanuraiseven ni pak we kepada geesya ker????????????ehehehhhehe
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-05-2010, 12:42 PM,
#37
(09-05-2010, 12:35 PM)sanuraiseven Wrote: salam saye sanurai seven melapur diri atas arahan madam geesha.huhuhhu

hahahah sebab x leh nak post kan testing kat sini duluSmileSmile
selamat datang ke WG.hepi posting..Smile
Offline
09-05-2010, 12:45 PM,
#38
sanuraiseven ni pak we kepada geesya ker????????????ehehehhhehe

bakal lah.huhuhuhu
Offline
09-05-2010, 12:48 PM,
#39
(09-05-2010, 12:45 PM)sanuraiseven Wrote: sanuraiseven ni pak we kepada geesya ker????????????ehehehhhehe

bakal lah.huhuhuhu

selamat penagantin baru.......semoga kekal ke anak cucu.........ehehehehehhe
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-05-2010, 12:50 PM,
#40
(09-05-2010, 12:45 PM)sanuraiseven Wrote: sanuraiseven ni pak we kepada geesya ker????????????ehehehhhehe

bakal lah.huhuhuhu

amboi amboi amboi bila pula jpa mak geesya nia???:@:@
Offline
09-05-2010, 12:51 PM,
#41
mboi amboi amboi bila pula jpa mak geesya nia???

huhuhu dah lama.dr kandungan lagi.huhuhuhu
Offline
09-05-2010, 12:53 PM,
#42
(09-05-2010, 12:48 PM)astrowan Wrote:
(09-05-2010, 12:45 PM)sanuraiseven Wrote: sanuraiseven ni pak we kepada geesya ker????????????ehehehhhehe

bakal lah.huhuhuhu

selamat penagantin baru.......semoga kekal ke anak cucu.........ehehehehehhe


laaa wan kan janj nak anta rombongan lepas raya niii:huh::huh::huh:
Offline
09-05-2010, 12:55 PM,
#43
yer ker.........lupa plak.............tak apa nanti bgtau len
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-05-2010, 12:59 PM,
#44
kot mana pun takpa.... janji boleh makan kenduri kawen.... hek3
Offline
09-05-2010, 01:15 PM,
#45
(09-05-2010, 12:59 PM)Annuar76 Wrote: kot mana pun takpa.... janji boleh makan kenduri kawen.... hek3


jom kita redah umah sapa yg nak kawenBig GrinBig GrinBig Grin



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 91 <<>> Dilihat: 14176
salam
Geesya
21
Forum Jump: