salam /kap kun kap

Offline
09-04-2010, 04:26 PM,
#1
Offline
09-04-2010, 04:27 PM,
#2
kap keluar kut tingkap .. selamat datang masta..cayokkkkkkkkk!!
Offline
09-04-2010, 04:31 PM,
#3
(09-04-2010, 04:27 PM)Mustopa _a Wrote: kap keluar kut tingkap .. selamat datang masta..cayokkkkkkkkk!!

abis pakat pakt tinggai patik ha ha mana aciBig GrinBig GrinBig Grin
Offline
09-04-2010, 04:31 PM,
#4
(09-04-2010, 04:26 PM)dsena Wrote: nak tumpang blajar kat sini leh na

kalo nk tumpang bljr..kne ilngkn dlu title otai forex tu masta..hahahBig Grin
Offline
09-04-2010, 04:32 PM,
#5
ekekkekee kantoi ada title..............jangan baca title buat2 tak nampak ahahahaha
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-04-2010, 04:33 PM,
#6






hargai apa yang ada
Offline
09-04-2010, 04:35 PM,
#7
selamat datang masta..hepi.sini x yah risau MOD ok hehehehe
Offline
09-04-2010, 04:35 PM,
#8
(09-04-2010, 04:26 PM)dsena Wrote: nak tumpang blajar kat sini leh na

kena mengajar dulu..la.. bg org2 kat cni jd otai2 br... diorg ajar..Big GrinBig Grin
Offline
09-04-2010, 04:37 PM,
#9
kena buka thread sini .. sambung bincang indi 9, .. kat sana ada follower .. .. macam mana? jawabnya redah saja.. hahahhahaha.. janji tp.. hahahahhaa..
Offline
09-04-2010, 04:37 PM,
#10
(09-04-2010, 04:26 PM)dsena Wrote: nak tumpang blajar kat sini leh na

pangkat dah tinggi tu masta... OTAI FOREX
Offline
09-04-2010, 04:37 PM, (This post was last modified: 09-04-2010, 04:39 PM by dsena.)
#11
(09-04-2010, 04:35 PM)GEESYA Wrote: selamat datang masta..hepi.sini x yah risau MOD ok hehehehe

oishhhhh super mod patik akut aihhhhhhhhh:huh::huh::huh:
(09-04-2010, 04:31 PM)iqbalrafei Wrote:
(09-04-2010, 04:26 PM)dsena Wrote: nak tumpang blajar kat sini leh na

kalo nk tumpang bljr..kne ilngkn dlu title otai forex tu masta..hahahBig Grin

bila naik pangkat jadi otai aduiiiii:dodgy::dodgy:
Offline
09-04-2010, 04:40 PM,
#12
jgn risau..sini boleh merapu apa sahaja..
uiks x jadi lah masak rojak macam ni
heheheh
Offline
09-04-2010, 04:42 PM,
#13
(09-04-2010, 04:40 PM)GEESYA Wrote: jgn risau..sini boleh merapu apa sahaja..
uiks x jadi lah masak rojak macam ni
heheheh

macihhh mod.
Offline
09-04-2010, 04:44 PM,
#14
cayokk mod kite .. yeyeah!! \m/
Offline
09-04-2010, 04:45 PM, (This post was last modified: 09-04-2010, 04:51 PM by dsena.)
#15
patik punya YM sowi padam dulu na



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 94 <<>> Dilihat: 13271
salam /kap kun kap
dsena
29
Forum Jump: