salam /kap kun kap

Offline
09-04-2010, 04:45 PM,
#16
(09-04-2010, 04:35 PM)BudakQlate Wrote:
(09-04-2010, 04:26 PM)dsena Wrote: nak tumpang blajar kat sini leh na

kena mengajar dulu..la.. bg org2 kat cni jd otai2 br... diorg ajar..Big GrinBig Grin

Hat ni baru betulBig GrinSmile
So when you lose your way
To ALLAH
you should turn
As HE promise HE will always be
there.....
Offline
09-04-2010, 04:50 PM, (This post was last modified: 09-04-2010, 04:54 PM by astrowan.)
#17
(09-04-2010, 04:45 PM)dsena Wrote: patik punya YM sapa nak amik lekas sat lagi patik nak padam

take note masta.... toce3
Offline
09-04-2010, 04:51 PM, (This post was last modified: 09-04-2010, 04:55 PM by Geesya.)
#18
admin kita kepala gila2 so jgan risau...janji kita saling hormat menghormati
Offline
09-04-2010, 04:53 PM,
#19
adoiii yang ada ni pon dah gila ni

wakakaakkakkakakkaka
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-04-2010, 04:53 PM,
#20
(09-04-2010, 04:45 PM)dsena Wrote: patik punya YM sowi padam dulu na

hmm.. tq
Offline
09-04-2010, 04:54 PM,
#21
tak tokak org tak pa ha ha ha
Offline
09-04-2010, 04:55 PM,
#22
(09-04-2010, 04:40 PM)GEESYA Wrote: jgn risau..sini boleh merapu apa sahaja..
uiks x jadi lah masak rojak macam ni
heheheh

ehhehehehhehe
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-04-2010, 04:58 PM, (This post was last modified: 09-04-2010, 05:00 PM by dsena.)
#23
patik ada banyak benda dlm peti simpanan suara nak boh hat mana satu tak tau lagi ha ha baru dok mikir
kalau ajar set and forget cam mana eikkkkk.syok juga set po letak tp letak sl tutup mt4.pas tu tido.
hat ni kena buat awai pagi
Offline
09-04-2010, 05:00 PM,
#24
(09-04-2010, 04:54 PM)dsena Wrote: tak tokak org tak pa ha ha ha

hahahaha... baguih sungguh admin kita ni.... TongueTongueTongueTongue

masta, apa kata pakat2 pakai skype... boleh share screen, bleh tgk camna masta ambik post... Big Grin
Offline
09-04-2010, 05:02 PM,
#25
(09-04-2010, 04:58 PM)dsena Wrote: patik ada banyak benda dlm peti simpanan suara nak boh hat mana satu tak tau lagi ha ha baru dok mikir
kalau ajar set and forget cam mana eikkkkk.syok juga set po letak tp letak sl tutup mt4.pas tu tido.
hat ni kena buat awai pagi

dah biasa dok depan pc dok merapu tengok graf camna nak PO ja tdoq ehehhehehehe
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-04-2010, 05:02 PM,
#26
out dulu lah mak dah panggil heheheh..salam semua
Admin.. wan Tkasih atas kepercayaan
Offline
09-04-2010, 05:03 PM,
#27
dok cari butang thanks tak ada plak
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-04-2010, 05:03 PM,
#28
Rainbow 
(09-04-2010, 04:58 PM)dsena Wrote: patik ada banyak benda dlm peti simpanan suara nak boh hat mana satu tak tau lagi ha ha baru dok mikir
kalau ajar set and forget cam mana eikkkkk.syok juga set po letak tp letak sl tutup mt4.pas tu tido.
hat ni kena buat awai pagi

emmm... banyaknya ilmu.... syukran3
Offline
09-04-2010, 05:04 PM,
#29
(09-04-2010, 05:00 PM)Annuar76 Wrote:
(09-04-2010, 04:54 PM)dsena Wrote: tak tokak org tak pa ha ha ha

hahahaha... baguih sungguh admin kita ni.... TongueTongueTongueTongue

masta, apa kata pakat2 pakai skype... boleh share screen, bleh tgk camna masta ambik post... Big Grin

pulak dah pm pun tak larat nak menjawab dah.nanti patik mikir tengok
Offline
09-04-2010, 05:04 PM,
#30
(09-04-2010, 05:03 PM)astrowan Wrote: dok cari butang thanks tak ada plak

butang baju melayu berlambak la skrg ni.... hek3



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 94 <<>> Dilihat: 13487
salam /kap kun kap
dsena
29
Forum Jump: