salam /kap kun kap

Offline
09-04-2010, 05:06 PM,
#31
(09-04-2010, 05:03 PM)astrowan Wrote: dok cari butang thanks tak ada plak

kih kih baru perasaan tak dak butang thanksBig GrinBig GrinBig Grin
Offline
09-04-2010, 05:07 PM,
#32
(09-04-2010, 05:04 PM)dsena Wrote:
(09-04-2010, 05:00 PM)Annuar76 Wrote:
(09-04-2010, 04:54 PM)dsena Wrote: tak tokak org tak pa ha ha ha

hahahaha... baguih sungguh admin kita ni.... TongueTongueTongueTongue

masta, apa kata pakat2 pakai skype... boleh share screen, bleh tgk camna masta ambik post... Big Grin

pulak dah pm pun tak larat nak menjawab dah.nanti patik mikir tengok

yang ni masta tak payah pikir lg, bila share screen tu, org takkkan tanya dah, tgk ja camna masta OP... Big GrinBig Grin
Offline
09-04-2010, 05:08 PM,
#33
(09-04-2010, 05:04 PM)Annuar76 Wrote:
(09-04-2010, 05:03 PM)astrowan Wrote: dok cari butang thanks tak ada plak

butang baju melayu berlambak la skrg ni.... hek3

ada promosi ka nak tempah satu leh
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-04-2010, 05:10 PM,
#34
ok jaga elok2 forum ni

nak g pasar ramadhan la plak ehehehehhe
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-04-2010, 05:10 PM,
#35
kalau ajar sekaping live syok juga mesti org penuh sekali tp 10 post x 10 pip dalam masa 10 minit 1 tp.
1 hari boleh serkap paling banyak 10 kali kalau market gerak.

eh eh eh eh cam mana eikkkk.
Offline
09-04-2010, 05:12 PM,
#36
(09-04-2010, 05:10 PM)dsena Wrote: kalau ajar sekaping live syok juga mesti org penuh sekali tp 10 post x 10 pip dalam masa 10 minit 1 tp.
1 hari boleh serkap paling banyak 10 kali kalau market gerak.

eh eh eh eh cam mana eikkkk.

waaaa.... yang ni kalau pakai skype mmg menarik masta....
Offline
09-04-2010, 05:15 PM,
#37
(09-04-2010, 05:12 PM)Annuar76 Wrote:
(09-04-2010, 05:10 PM)dsena Wrote: kalau ajar sekaping live syok juga mesti org penuh sekali tp 10 post x 10 pip dalam masa 10 minit 1 tp.
1 hari boleh serkap paling banyak 10 kali kalau market gerak.

eh eh eh eh cam mana eikkkk.

waaaa.... yang ni kalau pakai skype mmg menarik masta....

ha ha tu la nati la patik mikir skype pun tak penah guna ha ha ha ha.
payah mengaji takat sekolah atap rembia
Offline
09-04-2010, 05:19 PM,
#38
sekap jangan tak sekap

sekap kat titik S1 S1 pivot tu ka masta............
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-04-2010, 05:20 PM,
#39
(09-04-2010, 05:15 PM)dsena Wrote:
(09-04-2010, 05:12 PM)Annuar76 Wrote:
(09-04-2010, 05:10 PM)dsena Wrote: kalau ajar sekaping live syok juga mesti org penuh sekali tp 10 post x 10 pip dalam masa 10 minit 1 tp.
1 hari boleh serkap paling banyak 10 kali kalau market gerak.

eh eh eh eh cam mana eikkkk.

waaaa.... yang ni kalau pakai skype mmg menarik masta....

ha ha tu la nati la patik mikir skype pun tak penah guna ha ha ha ha.
payah mengaji takat sekolah atap rembia

skype ni lebih kurang serkap jugak kot... Big GrinBig GrinBig Grin
Offline
09-04-2010, 05:21 PM,
#40
nak out dulu la.ore tino ajok g pasar ramadhan ari ni dia tak kejo.
Offline
09-04-2010, 05:22 PM, (This post was last modified: 09-04-2010, 05:31 PM by Annuar76.)
#41
(09-04-2010, 05:08 PM)astrowan Wrote:
(09-04-2010, 05:04 PM)Annuar76 Wrote:
(09-04-2010, 05:03 PM)astrowan Wrote: dok cari butang thanks tak ada plak

butang baju melayu berlambak la skrg ni.... hek3

ada promosi ka nak tempah satu leh

paling murah pun dekat USD1K.... hahahahaha
(09-04-2010, 05:21 PM)dsena Wrote: nak out dulu la.ore tino ajok g pasar ramadhan ari ni dia tak kejo.

hujan ni masta..... hek3
Offline
09-04-2010, 07:34 PM,
#42
Dsenaa Smile selamat datang.. yeahh ni greenarmy nih .. hehehe boleh la mintak ajor2 sikit pasal trade no 9 tu kat sini ye Smile
Offline
09-04-2010, 07:56 PM,
#43
thread newbies paling dapat sambutan ehehhehehehheeh
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-04-2010, 08:06 PM,
#44
hot2... heheheheh
Offline
09-04-2010, 08:56 PM,
#45
adoiii malu cheq



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 94 <<>> Dilihat: 13056
salam /kap kun kap
dsena
29
Forum Jump: