salam /kap kun kap

Offline
09-04-2010, 09:01 PM,
#46
bila lagi masta nak glamer heheheheh
Offline
09-04-2010, 09:16 PM,
#47
Boleh panggil TV3 mai interbiu ni.... hahahahaha
Offline
09-04-2010, 10:20 PM, (This post was last modified: 09-04-2010, 10:22 PM by dsena.)
#48
(09-04-2010, 09:16 PM)Annuar76 Wrote: Boleh panggil TV3 mai interbiu ni.... hahahahaha

ha ha saya dah selalu masuk tv 3 ,tv 9 berita utama.paper utusan berita harian metro.tahun ni pun ada bulan brapa tah SmileTongueTongue
keratan akhbar hat muka depan hat muka tengah ada dok simpan lagi.he he he
Offline
09-04-2010, 10:22 PM,
#49
harakah tak masuk lagi...............eheheeehee
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-04-2010, 10:24 PM, (This post was last modified: 09-04-2010, 10:29 PM by dsena.)
#50
(09-04-2010, 10:22 PM)astrowan Wrote: harakah tak masuk lagi...............eheheeehee

harakah depa tak mau layan ceq.ceq org kecik tak glamour tak hensem gak wa ka ka ka ka
esok lusa kalau ada isu baik mungkin masuk paper pula.tu pun kalau jadi ha ha ha ha.jgn jeles naaaaaa
Offline
09-04-2010, 10:30 PM,
#51
nanti masta paste la kat sini keratan tu ek
Offline
09-04-2010, 10:32 PM,
#52
(09-04-2010, 10:30 PM)GEESYA Wrote: nanti masta paste la kat sini keratan tu ek

hik hik insyallah kalau jadi .ari tu depa dok boking nak masuk tv 3 program apatah hat yang pagi pagi tu.tau tau tak jadi lak.
Offline
09-04-2010, 10:33 PM,
#53
welocme..............to wangolds..
Offline
09-04-2010, 10:40 PM,
#54
Salam kap kun kap masta otai forex..
swadi kapTongue
Offline
09-04-2010, 10:46 PM,
#55
(09-04-2010, 10:40 PM)rohman Wrote: Salam kap kun kap masta otai forex..
swadi kapTongue



selamat datang PakMan...Big Grin
Offline
09-04-2010, 10:51 PM,
#56
salam...
kat sini semua masta2 yer....
sampai ati tinggal patik sorang2......:@
"hargailah rezeki yg diperolehi walaupun hanya sebesar zarah,
kerana padanya terdapat berkat yg xdapat kita lihat..."


Offline
09-04-2010, 10:55 PM,
#57
(09-04-2010, 10:46 PM)GEESYA Wrote:
(09-04-2010, 10:40 PM)rohman Wrote: Salam kap kun kap masta otai forex..
swadi kapTongue



selamat datang PakMan...Big Grin

Trima kasih s/mod... avatar blum boleh tepek imej ke mod?Blush
Offline
09-04-2010, 11:21 PM,
#58
s/mod sini rock.........aiman tak kisah eheeheheh
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-04-2010, 11:24 PM,
#59
salam kenal.....semoga heppi di sini! apa khabar?
Offline
09-04-2010, 11:27 PM,
#60
(09-04-2010, 11:21 PM)astrowan Wrote: s/mod sini rock.........aiman tak kisah eheeheheh

memang rocklah..cuma avatar cun takde lagi..

camne plak aiman punya post tu dah bebilion2 lemon..Tongue



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 94 <<>> Dilihat: 13245
salam /kap kun kap
dsena
29
Forum Jump: