salam perkenalan buat semua....

Offline
09-05-2010, 11:51 PM,
#16
(09-05-2010, 11:49 PM)wanzex Wrote: ramai yg suke kat PL......bertuahnya badan.....hehehehehe!

mst cun orgnye..Big Grin
Offline
09-05-2010, 11:52 PM,
#17
(09-05-2010, 11:45 PM)wanzex Wrote:
(09-05-2010, 11:37 PM)prinCeszz LaDy Wrote: assalamualaikum....
hye...sy br g kt cni...
tlng beri tunjuk ajar...TongueTongue

haha tu dia.....org kuat jiran sebelah dah masuk.
welkam n hepi posting di sini....ajak kawan ramai2
masuk sini.....Big GrinBig Grin
thanks wanzex....Big Grin

Offline
09-05-2010, 11:54 PM,
#18
laju thread ni.......kalah thread masta kita hehhhhehehhe
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-05-2010, 11:55 PM,
#19
(09-05-2010, 11:47 PM)Doul Wrote:
(09-05-2010, 11:37 PM)prinCeszz LaDy Wrote: assalamualaikum....
hye...sy br g kt cni...
tlng beri tunjuk ajar...TongueTongue

waalaikumussalam...
selamat berforum..
selamat hari raya..
terima kasih....
selamat hari raya gak....Big Grin

Offline
09-05-2010, 11:56 PM,
#20
Smile mmg laju
Offline
09-05-2010, 11:58 PM, (This post was last modified: 09-06-2010, 12:03 AM by prinCeszz LaDy.)
#21
(09-05-2010, 11:54 PM)astrowan Wrote: laju thread ni.......kalah thread masta kita hehhhhehehhe
eh xde la.....
hye masta...TongueTongue

(09-05-2010, 11:50 PM)nikolai Wrote: asal dari mana nih Puteri?
asal dr sarawak....Smile

Offline
09-06-2010, 12:04 AM,
#22
err skali lagi saya ajukan soalan Smile .. berasal dari mana ni
Offline
09-06-2010, 12:06 AM,
#23
(09-06-2010, 12:04 AM)nikolai Wrote: err skali lagi saya ajukan soalan Smile .. berasal dari mana ni
kn dh jwb td...dr sarawak....ekekeke...

Offline
09-06-2010, 12:08 AM,
#24
nama penuh apa nanti nak sebut ni...takkan nak panggil nick tu ja...........
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-06-2010, 12:12 AM,
#25
baeknye cik puteri nie...tanya soalan 2 kali pon tenang jer jawabb.
Offline
09-06-2010, 12:12 AM,
#26
(09-05-2010, 11:54 PM)astrowan Wrote: laju thread ni.......kalah thread masta kita hehhhhehehhe

mmg laju.....aku tau dah apa sebabnya! Big GrinBig Grin
Offline
09-06-2010, 12:13 AM,
#27
(09-06-2010, 12:08 AM)astrowan Wrote: nama penuh apa nanti nak sebut ni...takkan nak panggil nick tu ja...........
ok,pnggl jer Nora....Tongue
Offline
09-06-2010, 12:13 AM,
#28
(09-05-2010, 11:37 PM)prinCeszz LaDy Wrote: assalamualaikum....
hye...sy br g kt cni...
tlng beri tunjuk ajar...TongueTongue

walaikum salam..
selamat datang .. PL..

resim
Offline
09-06-2010, 12:14 AM,
#29
owhh miak sarawak duhal Tongue .. kuching ka? Tongue
Offline
09-06-2010, 12:15 AM,
#30
(09-06-2010, 12:12 AM)wanzex Wrote:
(09-05-2010, 11:54 PM)astrowan Wrote: laju thread ni.......kalah thread masta kita hehhhhehehhe

mmg laju.....aku tau dah apa sebabnya! Big GrinBig Grin
aper erk....:huh:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 46 <<>> Dilihat: 8461
salam perkenalan buat semua....
prinCeszz LaDy
80
Forum Jump: