salam perkenalan buat semua....

Offline
09-06-2010, 12:15 AM,
#31
(09-06-2010, 12:08 AM)astrowan Wrote: nama penuh apa nanti nak sebut ni...takkan nak panggil nick tu ja...........

nama PL ialah puteri santubung...... tp kita boleh panggil dia nora je. ekekekek! Big Grin
Offline
09-06-2010, 12:19 AM,
#32
(09-06-2010, 12:13 AM)Mustopa _a Wrote:
(09-05-2010, 11:37 PM)prinCeszz LaDy Wrote: assalamualaikum....
hye...sy br g kt cni...
tlng beri tunjuk ajar...TongueTongue

walaikum salam..
selamat datang .. PL..

resim
terima kasih Mustopa..Smile

Offline
09-06-2010, 12:23 AM,
#33
sarawak PL tinggal kat mane?
Offline
09-06-2010, 12:24 AM,
#34
(09-06-2010, 12:23 AM)wanzex Wrote: sarawak PL tinggal kat mane?
sarawak kt Limbang..Smile.

Offline
09-06-2010, 12:29 AM,
#35
nora ni org asli dok kat limbang ka??????????ahahahaaha

tekan ja..........
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-06-2010, 12:30 AM,
#36
(09-06-2010, 12:24 AM)prinCeszz LaDy Wrote:
(09-06-2010, 12:23 AM)wanzex Wrote: sarawak PL tinggal kat mane?
sarawak kt Limbang..Smile.

oyaka....? kitorang baru sampai kat kuching, sarikei dan sibu je......
limbang dekat dgn brunei kan....?
Offline
09-06-2010, 12:34 AM, (This post was last modified: 09-06-2010, 12:35 AM by prinCeszz LaDy.)
#37
(09-06-2010, 12:30 AM)wanzex Wrote:
(09-06-2010, 12:24 AM)prinCeszz LaDy Wrote:
(09-06-2010, 12:23 AM)wanzex Wrote: sarawak PL tinggal kat mane?
sarawak kt Limbang..Smile.

oyaka....? kitorang baru sampai kat kuching, sarikei dan sibu je......
limbang dekat dgn brunei kan....?
ha betul tu.dekat dgn brunei,labuan&lawas

(09-06-2010, 12:29 AM)astrowan Wrote: nora ni org asli dok kat limbang ka??????????ahahahaaha

tekan ja..........
ahahaha,tu kat ulu la,kitaorang kt bandar...ade plak org asli...

Offline
09-06-2010, 12:37 AM,
#38
jauh jugak si wanzek berjalan...jalan dalam tenet ja kot...guna google hehehehehhhehe
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.
Offline
09-06-2010, 12:42 AM,
#39
(09-06-2010, 12:37 AM)astrowan Wrote: jauh jugak si wanzek berjalan...jalan dalam tenet ja kot...guna google hehehehehhhehe

betul tu wan.....naik bot dr kuching ke sarikei dan ke sibu.
sonok juga dpt pegi rumah panjang org iban dan org ulu....
Offline
09-06-2010, 01:36 AM,
#40
Selamat datang ke WG.. sya pun nubie gakTongue
Offline
10-10-2010, 10:21 PM,
#41
salam

selamat datang...semoga gembira di sini
Offline
01-30-2013, 01:27 PM,
#42
selamat datang ke wg..
Offline
03-11-2013, 10:29 AM,
#43
Salam kenal, saya penaltev ingin bergabung bersama. Smile
Away
03-11-2013, 12:16 PM,
#44
wasalam ..join de club... satu kg kita... Big Grin Tongue
Offline
03-12-2014, 07:30 PM,
#45
asaalam....hi sy leesya...nk memperkenalkn diri sekali lg stlh lm mghlng...say hi to all....
Diam Lebih Baik Dari Bersuara...aleesyaaleesya



Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 46 <<>> Dilihat: 8671
salam perkenalan buat semua....
prinCeszz LaDy
80
Forum Jump: