#streetview Google 3 Tempat Menakutkan Sempena Sambutan Halloween

Offline
10-31-2014, 04:59 AM,
#1
Sempena sambutan #halloween . Kami menjemput anda untuk bersiar-siar dengan kami menggunakan #StreetView di kawasan menyeramkan, dipilih oleh hantu pedangpedang :

Bilik bawah tanah dari Opera Garnier.

resim

Di permukaan tasik bawah tanah, yang disebut di novel oleh Gaston Leroux, "The Phantom of the Opera", seolah-olah, anda boleh melihat sosok gelap baju hujan : Sila Klik http://goo.gl/deFgJX.


Istana Craigdarroch di Scotland.


resim

Dikatakan bahawa hantu istana di koridor menghantui pemain piano yang mengerikan, dan pada waktu malam, jika anda mendengar dengan teliti, anda boleh mendengar melodi yang tenang, dikatakan piano dimainkan oleh mereka keluarga: Sila Klik http://goo.gl/p3Cbl5.


Xinglin Taiwan Hospital yang ditinggalkan -

resim

bukan tempat terbaik, di mana harus pergi, jika anda merasa tidak selesa. Saksi mengatakan bahawa tingkap di tingkat empat dan kelima kadang-kadang timbul pesakit telah lama meninggal dunia: Sila Klik http://goo.gl/1mKj34.

Adakah anda berani ??????

Possibly Related Threads...
Google Peringati Jasa Heroin Tidak Didendang
Russia Denda Google Rm27 Juta
Kerajaan Maharashtra Larang Guna Google Translate
Permainan Pac Man Pada Google Maps Anda Boleh Dimainkan Sekarang
Bimbang Disaman, Google Padam Gambar-gambar Bogel Selebriti
Change is not always for the better. Change can make things worse.Beware of Greeks bearing gifts.Beware of politicians who make promises.
sapa2 daftar tak dapat pass...guna email yg sama hantaq send ke wangolds@wangolds.com harap maklum yer
41.Dalam penulisan ini pun saya sendiri di gelak oleh orang lain kerana mengkaji apa yg telah dikaji oleh profesor profesor universiti kita. “Wuyooo rajin nyaa nak menulis… / ek elee,, ko kaji laaa benda lain… / weii.. ko dapat duit ke tulis camni? / buang masa la bro… bukan boleh kaya ponnn…”
42.Biar saya jawab… lemahnya bangsa kita kerana kita tidak mahu atau tidak suka menulis. Jika kita menulis, sekurang kurangnya anak cucu kita ada bahan untuk dikaji dan dibaca.
43.Agar tidak hilang sejarah bangsa. U all tk nak baca, takpelah.. tapi untuk anak anak saya bila besar nanti… wahh ni kajian bapak kita dulu… nak baca hasil profesor universiti, grenti tak dapat baca.Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Komen: 0 <<>> Dilihat: 741
#streetview Google 3 Tempat Menakutkan Sempena Sambutan Halloween
astrowan
89849
Forum Jump: